Bo solrikt og familievennlig

Velkommen til vakre Ås og prosjektet vi har valgt å kalde Dyst. Her har du muligheten til å bo i grønne og naturskjønne omgivelser halvannen kilometer syd for Ås sentrum. Eiendommen ligger i et solrikt, grønt og frodig område med fellesarealer tilrettelagt for aktivitet og lek.

Prosjektet vil bestå av rekkehus og atriumhus fra ca. 74 til ca. 185 kvm, med priser fra ca. kr. 4 700 000,-, hvorav de fleste boliger vil ha priser fra kr. 5.900.000,- til kr. 7.500.000,-. Den største boligtypen vil koste fra kr. 8.950.000,-.

Bilfritt bomiljø

Dyst skal bli et tilnærmet bilfritt bomiljø hvor både små og store familier skal ha det godt. Ås er et område i vekst, og både Universitetet og kort reisevei til Oslo gjør dette attraktivt for mange.

Alle boligene vil få medfølgende garasjeplass i felles garasjeanlegg under bakken med mål om at Dyst skal bli et tilnærmet bilfritt bomiljø.

Utviklingen skjer i samarbeid med prisbelønnede arkitekter fra A-lab. De har som mål å påvirke stedsutvikling gjennom innovativ og bærekraftig arkitektur, samt å tilføre hvert eneste prosjekt sterk egenart og identitet.

Kort vei til alt – også Oslo

Nærheten til Universitetet og den korte reiseveien til Oslo gjør dette nye nabolaget meget attraktivt for mange.

Når Follobanen står klar i slutten av 2022, vil det kun ta 17 minutter fra Oslo S til Ås.

Mange gode tilvalg inkludert i prisen

Det legges til grunn en gjennomgående god standard og flerfoldige tilvalgsmuligheter, og som kjøper vil du få flere kostnadsfrie valgmuligheter inkludert i prisen.

I samarbeid med interiørarkitekter har vi satt opp fire ulike interiørkonsepter du kan velge mellom – helt uten ekstra kostnad.

Byggingen er i gang

Første og andre salgstrinn består av til sammen 56 boliger og utgjør første byggetrinn. Byggingen er i gang og ferdigstillelse av første byggetrinn vil bli i 4. kvartal 2023.

Tredje salgstrinn består av 24 boliger og har en planlagt ferdigstillelse i slutten av 2. kvartal 2024, mens det fjerde salgstrinnet består av 14 boliger med ferdigstillelse i slutten av 3. kvartal 2024. Hele første reguleringsfelt vil bestå av totalt 137 selveierboliger.

Salgstrinn 5 består 24 nye muligheter til å velge Dyst som din neste bolig.  Bla i prospektet for trinn 5 her eller gå til boligvelgeren for å se hvilke hus som er ledig.

Solon Eiendom som utbygger

Vi i Solon EIendom er kjent for å bygge kvalitetsprosjekter med fokus på materialer, design og arkitektur. Dette prosjektet er intet unntak.

Gjennom 15 år har vi levert over 2200 kvalitetsboliger, og nå er det nærmere 1000 boliger under bygging. Gjennom fire kontorer i Norge, utvikler vi boliger i og rundt de største byene, samt en rekke fritidsleiligheter ved populære fjellområder som Hemsedal, Geilo og Hafjell.

Gjennom de siste 10 årene har vi levert mange fine prosjekter i Follo, spesielt på Kolbotn hvor vi på en måte har satt en ny standard med Kolbotn Hengende Hage,  Skaret og Storebukta. Vi holder i boligbyggingen fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel, og bruker faste samarbeidspartnere og entreprenører med samme mål om kvalitet som oss.

Målet er å skape den foretrukne boligen i området med unik identitet, gode planløsninger og store fellesarealer.

Flere av våre prosjekter har mottatt utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. Verdt å nevne i den sammenheng er Ullevål Tårn, som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016, Sæter Terrasse som mottok American Architecture Price i 2017 og Vannkanten som ble vinner av verdens beste boligbygg av WAN (World Architecture News) i 2014.

I 2020 fikk vi også tildelt Statens pris for byggekvalitet for prosjektet vårt i Vindmøllebakken i Stavanger.

Meld interesse

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende boliger