Bo sentralt, men også rett ved marka

Skitur, skogstur, sopptur, badetur, gårdstur, ridetur, strandtur, joggetur, bytur eller kulturtur. På Dyst har du naturen som nærmeste nabo. Samtidig er Ås sentrum bare en liten sykkeltur unna.

I hjertet av landbrukskommunen Ås utvikler vi moderne, arkitekttegnede boliger der naturen og en god hverdag setter standarden. Her er det kort vei til skogen for de små, og for de store starter joggeturen rett utenfor døra.

For noen blir Dyst et barndomshjem i en bilfri gate, for andre er dette stedet du flytter til etter at du er ferdig med å bo i byen – men ikke så ferdig at du ikke vil ha tilgang på urbane fordeler når det passer deg.

 

Se, der bor vi!

En liten kjøretur sydover fra Oslo og inn i det grønne finner du Dyst, boligområdet som grenser til fantastiske naturområder med hemmelige skogsstier og har kort vei fra vakre Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Dyst er spesielt fordi hver enkelt bolig er designet litt annerledes enn de andre og er nøye plassert med tanke på solforhold og utsikt – og alle har selvsagt sin egen hage. Arkitektenes tanke er at både barn og voksne lett skal kunne peke ut hvilket «tun» familien hører til, og hvilket hus de bor i.

Det gjør det litt enklere å finne veien hjem fra skolen og gir en større følelse av eierskap til hjemmet sitt.

 

Nærområde med gode turmuligheter

Dyst er laget for deg som ikke tenker på sølvtøy når du snakker om verdier. Arkitekturen er bærekraftig og frir til deg som ønsker å kunne kjenne skogbunnen under beina rett utenfor døra. Her er det livskvaliteten og årstidene som råder langs stiene som snor seg gjennom det kuperte terrenget.

«Skal vi grille hos dere etterpå?» «Blir du med å se etter sopp i skogen?» Om vinteren kan du spenne på deg skiene og ta en tur i løypene som går rett utenfor døren. Om sommeren er det kort vei til badestrendene i Drøbak, Larkollen eller Son, og hele året arrangeres det kulturaktiviteter, gårdsutsalg og rideturer i din hjemkommune Ås.

Så hvorfor ikke flytte til en bolig som gir deg rom for det som er viktig i hverdagen? Om det betyr å ta vare på dine første rosebusker eller å snøre på deg komfortable sko og legge ut på tur mens tåken slipper solen og fuglene til, det bestemmer du. Dette er din egen, stille og grønne revolusjon.

 

Finn Dyst på kartet

Bruk kartet nedenfor til å orientere deg rundt i Ås, eller se lokasjonen på Google maps ved å følge denne lenken.